Receptek

Bejgli

Hajnal Gyöngyi családi receptje. Tészta hozzávalói: 500g...

Sertéspörkölt 4 személyre

Hozzávalók: 4 fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 2...

Halászlé 4 személyre

Hozzávalók: Tisztított ponty: 1,2 kg Vöröshagyma: 40 dkg...

Kocsonya zöldségekkel 4 tányérra

Hozzávalók: 0,8 kg kocsonyának való hús / köröm, bőrke,...

Kocsonya 4 tányérra

Hozzávalók: 0,8 kg kocsonyának való hús˙/ köröm, bőrke,...

Töltött káposzta 4 személyre

Hozzávalók: 600 g darált sertéshús 150 g rizs 770 g...

Töltött káposzta levélben 4 személyre

Hozzávalók: 600 g darált sertéshús 10 dkg füstölt hús...

Gerbaud szelet

Zserbó,  ahogy Komáromi Ági készíti Tészta: 60 dkg liszt...

Flódni - tradicionális recept

Hozzávalók:  Tészta: 50 dkg liszt,  25 dkg margarin,  10...

Szilveszteri Party Csomag

A szilveszteri mulatságok előkészítésehez már megrendelhető...

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander